Mehmet Ali Çatal’dan Yeni Nesil Mizah!

Sosyal medyadaki videolarıyla şöhreti yakalayan Mehmet Ali Çatal’ın yeni kitabı çıktı: Şimdi Olmayan Bir Zaman.

Mehmet Ali Çatal’ın son kitabı Şimdi Olmayan Bir Zaman, kitap raflarındaki yerini aldı. Dokuz mizah hikayesinden oluşan kitap, birbirinden bağımsız hikayelerle okuyucuya alışılmadık bir anlatım tarzı sunuyor.

mehmet ali çatal, Şimdi Olmayan Bir Zaman

Mehmet Ali Çatal, yeni kitabıyla ilgili “Beş yıl boyunca yazdığım hikayelerin en iyilerini bu kitapta topladım. Yine anormal bir bütün oldu ve okurları tuhaf hislere sürükleyeceğine eminim” dedi. 

332 milyon kez izlendi

Mehmet Ali Çatal’ın Şimdi Olmayan Bir Zaman dışında; Bi Kahve İçebilir miyiz, Holi Şit, Küçük Kibirli Yazar, Her Şey Yokunda ve 09:06 adında 5 kitabı daha bulunuyor. Aynı zamanda sosyal medyada paylaştığı “Buluşma” videolarıyla tanınan Çatal’ın içerikleri toplamda 332 milyonu aşkın izlenme aldı. 

Kütüphanedeki sürpriz

Diğer sosyal medya fenomenlerinden farklı olarak kitap okuma sevgisini takipçilerine aşılamaya çalışan Çatal’ın kütüphanelerde yaptığı etkinlikler ise oldukça beğeni topluyor. Her hafta bir kütüphane belirleyen ve gizli bir kitabın içine bir miktar para koyan Çatal, verdiği ipuçlarıyla kitabın ve içindeki paranın bulunmasını sağlıyor. Böylelikle hem kütüphanelere daha fazla kişinin gitmesini amaçlıyor, hem de öğrencilere destek olmuş oluyor.

1932-2024 © Edebiyat Gazetesi
ISSN 2980-0447